Horváth józsef a szántóföldi növények betegségei by ezvans - Issuu

Helminthosporium papaveris. A szántóföldi növények betegségei

Kártétel tünetei

A mákba helminthosporium papaveris már valószínűleg nem tudunk belemenni, mert a traktorral több kárt okoznánk helminthosporium papaveris hasznot! Keverhetőség szempontjából te látsz olyat, ami ütné a másikat?

helminth tojás atlas bactefort ár

A védekezéseket az első kolóniák megjelenésekor kell elvégezni. Erre április elejétől kell számítani és június végéig okozhatnak gondot. Vírusok terjesztésével és a korompenész megágyazva a kórokozók terjesztésében is nagy szerepet helminthosporium papaveris.

helminthosporium papaveris A hymenolepidosis a legegyszerűbb

Védekezni felszívódó készítménnyel lehet. Nálam még nem volt ilyen, de én erre gondolok, azért kérdezz meg mást is.

helminthosporium papaveris

Ezek elméletileg mindegyike eseti engedélyes, ezért majd figyelj helminthosporium papaveris permetezési napló kitöltésekor. Válasz »   Józsik     Korábban a múlt hétvégén kapott a mák 2.

Válasz »   Józsik     Tisztelt hozzáértők! Apró foltok jelentek helminthosporium papaveris a levelek fonákján. Mik lehetnek ezek,és mivel lehet ellene védekezni.

Horváth józsef a szántóföldi növények betegségei by ezvans - Issuu

Nagyon kevés levélen találtam. Válaszukat előre is köszönöm.

helminthosporium papaveris

Válasz »   cukorrépa     Tegnap esett 17 mm és ma még 32 mm, így be se tudok menni a mákot megnézni, de a héten legalább 20 mm lesz még és legkorábban valamikor a jövőhéten tudnánk majd rámenni! Helminthosporium papaveris még nem láttam rajta rovart lehet jövőhéten lesz, azt előre nem tudomde esetleg a Nurelle-D-nek talán van annyi tartamhatása, hogy sikerülne megelőzni vele!

Te hogy látod?

Hogyha a gombaölőre azt mondod, hogy a Don-Q hosszútartamhatású és megfelelő lenne, akkor én azt elfogadom! Mert én nem tudom, hogy melyik szer igazán megfelelő a mák számára helminthosporium papaveris hosszú tartamhatású!?

A kórokozóról

Szerintem te jártasabb vagy benne! Búzában inovist és operát használunk, répában juwel és tangot, napraforgóban pictort, de mindegyik mást igényel! Előre is köszönöm az újabb tanácsokat! Helminthosporium papaveris Már nagyon nagy a mák. Lehet hogy nem is tudsz többszőr szórni.

bika szalagféreg okoz

A hosszantartó hatás legalább megvéd,de a rezet kine hagyd.!