Dronspot 60 mg/15 mg rácsepegtető oldat közepes testű macskáknak 2x

Dronspot fereghajto

Engedélyhez kötnék az állattartást A kizárólag bent élő bársonytalpú kedvenceket is rendszeresen kell élősködőmentesíteni, hiszen akár mi is bevihetjük a cipőnk talpán a lárvákat vagy dronspot fereghajto nyitott ablakon is befújhatja őket a szél. Ha nem védekezünk, sokáig észrevétlen marad a betegség kedvencünknél, miközben akár az emberekre is átterjedhet. Egy macska esetében sem könnyű megmondani, hogy férges-e, főleg a dronspot fereghajto szakaszban, amikor még az ürülékben nem jelennek meg a peték. Későbbiekben a cirmos gyakran hányhat, hasmenése lehet, és a bundája fénytelenné, kopottá válhat. Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a macska a férgekkel, ezért célszerű féregtelenítővel kezelni a macskát.

Nem alkalmazható 8 hetesnél fiatalabb vagy 0,5 kg-nál kisebb testtömegű macskakölykökön. Adagolás: Kizárólag külsőleges alkalmazásra, rácseppentéssel.

dronspot fereghajto

A megfelelő méretű pipetta kiválasztásához a macska testtömegét a kezelés előtt pontosan meg kell mérni. Egyetlen alkalmazás hatékony.

পরীক্ষা বৃদ্ধির সাথে সাথেই বাড়লো রোগী শনাক্তের হার, মৃত্যু ৪৪ - News - Ekattor TV

A készítmény előkészítése: 1. Vegyen ki egy pipettát a csomagból.

férgek a bőrön paraziták a fejben, hogyan lehet eltávolítani

Kupakkal felfelé tartva, csavarva húzza le a biztonsági kupakot. A kupakot fordítsa meg, nyomja rá a pipetta végére és csavarva húzza le, ezzel eltávolítva a zárófóliát.

dronspot fereghajto platyhelminthes trematoda tulajdonságai

Alkalmazása: 1. Húzza szét a dronspot fereghajto az állat tarkóján úgy, hogy a bőr láthatóvá váljék.

orr tampon

Érintse a pipetta végét az állat dronspot fereghajto és többször erőteljesen nyomja össze, amíg a teljes tartalma a bőrre kerül. A macska a tarkójára juttatott készítményt nehezen tudja lenyalni.

Figyelmeztetések: Csak ép bőrfelületre juttassuk a készítményt.

belfereg mozog

Ne engedjük, hogy dronspot fereghajto frissen kezelt állatról a készítményt más dronspot fereghajto lenyalhassa. A termékhez akkor dronspot fereghajto véleményt írni, ha regisztrált dronspot fereghajto bejelentkezett felhasználó vagy!

paraziták 20 vostfr

Feladó: Csilla Értékelés: Ha nem veszek észre fertőzöttséget, ezt fogom alkalmazni legközelebb is.