Diófalevél

Diolevel féreghajto

Sokkal teljesebb életet élhet azóta.

gyermekeket kezelünk a férgekkel

Ez a csodás levél a diófa levele. Számtalan problémát kezelhetsz vele, érdemes megjegyezni ezeket a módszereket.

diolevel féreghajto

A diófa levele nagy mértékben tartalmaz jódot és cinket, ezeket az ásványokat nem igazán találjuk meg így együtt más termékekben. Valódi kincs, amit nagyon sok mindenre használhatsz.

Hozzászólások

A diófalevél a következő tulajdonságokkal rendelkezik: frissítő és összehúzó hatású, izzadás gátló, gombaölő, gyógyító hatású, féreghajtó, tisztító hatású. Milyen esetben használjuk a diófalevelet?

Húgyúti fertőzések esetén készítsünk erős főzetet a diófalevélből és vegyünk ülőfürdőt, hasmenés esetén is hatásos. Ekcémák és diolevel féreghajto gyógyítására készítsünk infúziót a diófalevélből 2 kiskanál szárított vagy diolevel féreghajto zöld diófalevél egy bögre vízhez és ezzel borogassuk a problémás területet.

diolevel féreghajto férgek helminták

Kéz és lábizzadás, csontritkulás, gyomor — bélrendszeri gondok, candida, húgyúti problémák esetén a diófalevélből készített fürdő ajánlatos. A diófalevélből készített főzetet használhatjuk gargarizálásra, szájgyulladás, mandulagyulladás, ínygyulladás, szájpenész esetén.

A hüvely bántalmaira Diólevél-tea többféleképpen készíthető. A különböző receptekben általában a száraz diólevél súly szerinti mennyiségét adják meg. Ha friss, zöld levelet használunk, nyugodtan vegyük a négyszeresét. Bár a diólevél-főzet alkalmazásának módja sokféle lehet, - tea, főzet, oldat, fürdő, borogatás, szájvíz, gargalizálószer, beöntő vagy hüvelyöblítő, kenőcs, stb. Az egyes receptek eltérhetnek.

A tea készítésének számtalan módja van, de akkor a legjobb igazán, mikor július-augusztus környékén megvastagodnak, de még sötétzöldek. A rozsdafoltos vagy sárgás levelek már nem használhatók.

diolevel féreghajto

Árnyékos helyen kell szárítani, majd diolevel féreghajto és páramentesen tárolni. Leforrázva fogyasztandó, kúraszerűen.

A hüvely bántalmaira Gyógyító receptek: Fürdésre: Általános hatású a fürdővízbe öntött teaeszencia használata, idegnyugtató, stimuláló és bőrfertőtlenítő, s aki szereti, a dióolaj illata kellemessé varázsolja testét. Azért túlságosan sokáig nem kell használni, diolevel féreghajto növény juglon vagy juglans tartalma miatt. A borogatások, teák használatakor pedig feltétlen győződjünk meg arról, hogy keletkezik e allergiás tünet, mert az arra érzékenyeknek ezt el kell kerülniük. Mindemellett alkalmazzuk bátran, mert olcsó és jó hatású szer a diólevél.

Ennek a cikknek a tartalma tájékoztató jellegű, a helyes diagnózis felállításáért és a megfelelő kezelésért konzultáljatok a háziorvossal!