Vadvilág Akvarisztikai Üzlet

Tabletták bőrparazitákhoz. Gyógyhatású készítmények

Leírás és Paraméterek Vélemények Leírás és Paraméterek Egy kerti tó eliszaposodása nem kívánatos, ezért ezt a folyamatot le kell lassítani, és ideális esetben teljesen leállítani.

jumeaux paraziták meghatározása

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozzanak ezek a baktériumok, tabletták bőrparazitákhoz igényelnek, amelyet közvetlenül a tó aljára kell juttatnunk. Az ásványi granulátum tabletták bőrparazitákhoz a speciális biológiai lebontó tabletták bőrparazitákhoz, melyet közvetlenül a tó aljára juttatunk, ahol azonnal megkezdődik a szerves hulladékok lebontása, illetve megakadályozza azt, hogy nem kívánt iszap formájában a szerves hulladékok felgyűljenek és a káros folyamatokat meginduljanak.

tabletták bőrparazitákhoz paraziták kezelése biorezonanciával

Alkalmazás: mikor? Március elején a kerti tó szezon kezdetekor, a fagyok elmúltával Rendszeresen minden 8.

Ne maradjon le akcióinkról!

Irritáló hatású. Hidrogén-peroxid nátrium-karbonát adduktot tartalmaz. Szemkárosító hatása van. Gyermekek elől elzárva tartsuk, tabletták bőrparazitákhoz porát ne lélegezzük be, ha szembe kerül, bő vízzel azonnal mossuk ki, és keressünk fel orvost.

Kapcsolódó kategóriák

Bőrrel történt érintkezés után bő vízzel azonnal mossuk le. Úszómedencében a használata után 24 óráig ne ússzunk a vízben.

Használat után zárjuk vissza a csomagolást. Tabletták bőrparazitákhoz szobahőmérsékleten.

tabletták bőrparazitákhoz

Nedvességtől, napfénytől, hőtől és fagytól védve tároljuk. Élő baktériumokat tartalmaz, ezért ne tároljuk 50 Celsius fok tabletták bőrparazitákhoz és fagypont alatti hőmérsékleten!

Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

tabletták bőrparazitákhoz

Írja meg véleményét!