Navigációs menü

Szamitogepes fergek

Tartalom

Laposférgek

Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek. Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek.

szamitogepes fergek

Bezárás Tetszett a cikk? Több internetes szolgáltató is észlelte Magyarországon annak a számítógépes "féregnek" szamitogepes fergek megjelenését, amely miatt a napokban világszerte lelassult szamitogepes fergek adatforgalom a világhálón. A külföldi jelentések szerint az elektronikus szamitogepes fergek, amely villámgyorsan megfertőzte a szamitogepes fergek a digitális távközlési vonalakat, a honlapböngészést, valamint az elektronikus levelezőrendszert múlt hét kedden terjedt el az internetre kapcsolt szervereken, illetve személyi számítógépeken.

szamitogepes fergek gyógykezelések az enterobiosishoz terhes nők számára

Ihász Sándor, a magyarországi előfizetők százalékát képviselő Axelero Internetszolgáltató Rt. Ennek eredményeként a felhasználók azt tapasztalhatták, hogy lelassult a böngészés, a levelezés és a bejelentkezés.

Ihász tájékoztatása szerint a támadást szombat délre gyakorlatilag sikerült hálózatukról kiszűrniük és stabilizálódott a helyzet: délutánra beállították a megfelelő szűréseket és lokalizálták a fertőzött szamitogepes fergek.

áttekintés a féreg gyógyszerről

Az informatikai igazgató egyetértett azzal, hogy a jelenség hatásában hasonlatos a nyarán megjelent "Code Red" vírus támadásához, amely akkor a világháló jelentős részén megbénította az adatforgalmat. A mostani támadás a szakértői szamitogepes fergek szerint a teljes internetforgalom, illetve az internet-szolgáltatók mintegy 20 százalékát érintette világszerte.

Fogalom: Olyan szoftver vagy szoftverrész, mely nem kívánt hatásokat végez szamitogepes fergek számítógépen, és önmagát sokszorosítja. Olvasási mód: A számítógépes vírus olyan program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban vagy dokumentumokban. Rosszindulatú főképp, más állományokat használhatatlanná, sőt teljesen tönkre is tehet. Programkód, amelyet kifejezetten olyan szándékkal írtak, megtisztítja a férgek testét lemásolja saját magát.

A "féreg" elsősorban a felhasználóknak okozott kárt a rendszer lelassításával. A vírusszerű fertőzést a Borsod, Hajdú és Szabolcs megyei napilapokat kiadó, osztrák tulajdonban lévő Informmédia Kft.

a giardiasis elsődleges fertőzésének leggyakoribb megnyilvánulásai mit kell enni, hogy ne legyen férgek

Újvári Józsefné, az Informmédia három portáljának vezetője vasárnap elmondta: olyan jellegű tünetek jelentkeztek, mintha a portálok beteltek volna, így az érdeklődők nem juthattak az oldalakhoz.

A hibát vasárnap kora délutánra sikerült elhárítani.

Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz!

Az internet állapotát felügyelők szombaton a hálózat világméretű lelassulásáról számoltak be. Howard Smith, az amerikai elnök kibernetikai-biztonsági szakértője azonban már aznap közölte: sikerült ellenőrzés alá vonni a problémát.

A vírusszerű támadás elsősorban azokat a sebezhető számítógépeket fertőzte meg az interneten, amelyek az SQL néven ismert, széles körben elterjedt Microsoft adatbázissal vannak ellátva.

szamitogepes fergek

A támadó szoftver kiszámíthatatlanul és erőszakosan "vadászik" a komputerekre, több diftillobothriasis ajánlások támadási kísérletet téve másodpercenként, ily módon akadályozva számos adatcsatorna forgalmát.