Magyarországon forgalmazott termékek / Termékek / Ceva Hungary

Sertes feregtelenito. Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk?

Pietrain x Hampshire kan, sertés, OMÉK 2017., v170920-2-009

Pigfen granulátum: rövidesen elérhető a háztáji sertésállományok orsóféreg elleni kezelésére! A tartástechnológiától és az üzemviteli rendtől függően bármelyik korcsoportban előfordulhat, de a hagyományosan menedzselt, tömör padozattal sertes feregtelenito, esetleg almozást is alkalmazó telepeken elsősorban a választott malacok sertes feregtelenito a hízók között figyelhető meg.

hogyan lehet eltávolítani a férgeket drogokkal féreggyógyszer 11 éves gyermekek számára

A kifejlett féreg a bélsárral napi százezres nagyságrendben üríti a petéket, amelyek a környezetben igen ellenállók, hosszú ideig életképesek és fertőzők maradnak A kifejlett féreg sertes feregtelenito bélsárral napi százezres nagyságrendben üríti a petéket, amelyek a környezetben igen sertes feregtelenito, hosszú ideig életképesek és fertőzők maradnak. Az orsóférgesség ritkán okoz klinikai tüneteket, ennek ellenére védekeznünk sertes feregtelenito ellene, mert gazdasági szempontból jelentős.

A cél ebben az esetben is a fertőzési lánc megszakítása.

sertes feregtelenito

Ehhez a malacokat napos korban ajánlatos féregteleníteni, majd a kezelést hét múlva megismételni. A kocákat héttel sertes feregtelenito ellés előtt célszerű féregteleníteni. Egyesek azt ajánlják, hogy a kocák féregtelenítése 10 nappal a fedeztetés előtt, majd 10 nappal a fialás előtt történjen, mert ily módon lehet az utódok fertőzési esélyét a minimálisra csökkenteni.

sertes feregtelenito emberi férgek tünetek kezelésére szolgáló gyógyszerek

Erre is alkalmas a Pigfen granulátum, hiszen biztonsággal alkalmazható vemhesség idején is. Az egyéb féreghajtó készítményekhez képest a Pigfen előnye a mindössze négy napos élelmezés-egészségügyi várakozási idő, valamint sertes feregtelenito, hogy kis kiszerelésben is elérhető.

sertes feregtelenito

Összehasonlításként a parenterálisan adott doramektin várakozási ideje húsra és egyéb ehető szövetekre 56 nap. A grammos kiszerelés testtömeg kg-nyi sertés egyszeri kezelésére elegendő, és felbontás után 3 sertes feregtelenito felhasználható. Hamarosan elérhető az Alpha-Vet állatgyógyászati Kft-nél!

Felhasznált források:.

sertes feregtelenito féreg parazita egy tabletta