Az emberi testben lévő szalagféreg fertőzése anélkül merülhet fel, hogy felismerjük

Röntgen szalagféreg, Betekintés: Helminthiasisok

Hulda Regehr Clark Ph.

Tartalom ajánló

Léteznek módszerek, melyekkel már "látjuk" a szerveket, ilyenek a röntgen, a CT komputer tomográfiaaz MRI mágneses rezonanciás képalkotásvagy az ultrahang. Ezekkel meg lehet állapítani rendellenességeket, további vizsgálatok vagy feltételezések nélkül.

Röntgen szalagféreg én elektromos technikámmal viszont vizsgáljuk a vírusok, baktériumok, Röntgen szalagféreg, élősködők, oldószerek és mérgek jelenlétét Röntgen szalagféreg. A módszer egyszerű, olcsó, gyors és pontos.

Halálos kórokozó rókákból

Elektromossággal sok "csodát" lehet tenni, most ezt a listát kiegészíthetjük a testünkben lévő idegen anyagok vizsgálatával.

A módszer a rádióelektronika alapjain nyugszik. Abban az esetben, ha nagyon pontosan egybehangoljuk egy külső áramkör kapacitív, és induktív tulajdonságait úgy, hogy annak rezonanciafrekvenciája megegyezik egy kívülről jövő frekvenciával, az áramkör oszcillálni fog. Ez azt jelenti, hogy pozitív visszajelzést kapunk egy erősítő áramkörben. Ezt hallani is lehet, mint egy jelzőrendszer sípolását.

Az általam használt külső áramkör egy audio oszcillátor, amit egyszerű megépíteni, vagy megvásárolni.

  • Helminthiasisok | azigazijezus.hu
  • Gyereknek féreg

Testünk sugározza a kívülről jövő frekvenciákat. Amikor testünket összekötjük az audio oszcillátorral, és az rezonanciát eredményez, frekvenciaegyezést találunk. Tehát valami galandfereg tunetek testünkben megegyezik az áramkörben lévő tárgylemezre helyezett anyaggal. Például, ha egy vírus laboratóriumi mintáját helyezzük a tárgylemezre, a rezonanciát figyelve meg tudjuk határozni, hogy a testünkben megtalálható-e ugyanaz a vírus.

A mindennapos új felfedezések izgalmát azonban beárnyékolja egy aggasztó kérdés. Röntgen szalagféreg lehetséges, hogy rádiófrekvencia észlelhető az áramkörben, minden Röntgen szalagféreg nagyfrekvenciájú energiaforrás nélkül?

Az emberi testben lévő szalagféreg fertőzése anélkül merülhet fel, hogy felismerjük

Az általam használt audio oszcillátor csak Röntgen szalagféreg volt; a rádiófrekvencia viszont több százezer hertzes. Mindezeken túl, a jelenséget egy ósdi dermatron segítségével állítottam elő, ami csak egyenáramot bocsát ki, nem pedig frekvenciát! A nagyfrekvenciájú energiának valahonnan jönnie kellett!

Én lehettem a forrása? Volt azonban egy módja, hogy ezt ellenőrizzem. Amennyiben tényleg az én testem bocsátja ki a nagyfrekvenciájú energiát, akkor azt egy megfelelő kapacitású kondenzátorral ki is lehet oltani, és a földbe irányítani. Ez meg kell hogy állítsa a válasz oszcillálást. Elgondolásom igaznak bizonyult. A "nevetséges" szó azonban továbbra is ott csengett a fülemben, ezért egy újabb próbát tettem. Abban az esetben, ha tényleg rádiófrekvencia jelenik meg az áramkörömben, azt egy megfelelő, hirtelen fojtással blokkolni lehet.

Pontosan ez történt. Gondoltam, jöjjön a harmadik próba. Egy valóságos rezonanciajelenség esetén, ha egy kapacitást adok az áramkörhöz, a rezonanciának meg kell szűnnie, viszont ha egy induktivitást is adok a körbe, a rezonanciának vissza kell térnie.

Így is történt. Grafikonokat készítettem a kapacitás és induktivitás kapcsolatáról, melyek teljesen reprodukálhatónak bizonyultak. De akkor miért nem láttam ezt a Röntgen szalagféreg

MRA Stroke érdekességek Thrombolysis végezhető alvadásgátló terápia alkalmazása pl. A megfelelő diagnosztikus beavatkozásokkal lehet csak megalapozni a z optimális terápiás döntést, mely alapvetően befolyásolja a beteg életkilátásait.

Valószínűleg azért, mert ez nagyfrekvenciájú energia volt, nem pedig nagyenergiájú frekvencia, és nem tudtam, hogyan erősítsem fel azt a háttérzaj szintje fölé. Ettől függetlenül az eredmény Röntgen szalagféreg volt teljesen Röntgen szalagféreg, de ahhoz túlságosan is biztató, hogy ne vegyem figyelembe. Elhatároztam, hogy egy negyedik próbát is teszek.

Renalis echinococcus-cysta

Amennyiben a testem tényleg rádiófrekvenciát sugároz, amely egy áramkörbe vezethető, akkor annak interferálnia kell egy másik, kívülről jövő rádiófrekvenciával, ha azt az áramkörhöz adjuk. Bekapcsoltam a körbe a frekvenciagenerátoromat, amelyet először Hz-re állítottam. Ekkor nem volt észlelhető rezonancia, tehát interferált. Jelenthette ez azt, hogy a testem nem sugárzott Hz-en? Röntgen szalagféreg talán Röntgen szalagféreg, hogy a belőlem jövő Hz-et a frekvenciagenerátor Hz-e kioltotta?

Fokozatosan emeltem a frekvenciát 10 Hz-re, Hz-re, végül pedig 1 Hz-re. Nyoma sem volt rezonanciának, és semmilyen következtetést sem tudtam levonni. Délután öt óra volt, vasárnap, legfőbb ideje, hogy abbahagyjam. Mivel a frekvenciagenerátorom képes volt 2 Hz-et produkálni, úgy gondoltam, hogy egy utolsó próba nem tarthat sokáig. Feltekertem hát 1 Hz-re és a rezonancia sikított! Hangokat hallanék csupán?

Röntgen szalagféreg az emberi testben élő paraziták elleni gyógyszerek

Nincs többé interferencia. Újra és újra megismételtem. Miért csak most Röntgen szalagféreg és korábban miért nem? Talán elértem a testem sugárzási hullámsávját és Röntgen szalagféreg nem interferál többé?

Megtaláltam a legalacsonyabb, még rezonáló frekvenciát, ami 1 Hz volt. Innen haladtam felfelé kb.

[TOP 10] EMBERI MUTÁCIÓ ✔ Ami Valóban Létezik! [LEGJOBB] (Március 2020).

Egy évvel később vásároltam egy jobb frekvenciagenerátort, hogy a testem Röntgen szalagféreg szalagféreg hullámhosszát meg tudjam állapítani. Minden frekvencia 1 és 9 Hz között rezonált, ha az Röntgen szalagféreg csatoltam. Ekkor valószínűnek tűnt, hogy az emberi test - mint egy rádióállomás - elektromosan sugároz, azonban egy meglehetősen széles frekvenciasávon és nagyon alacsony feszültségen, ami miatt ezt eddig még nem érzékelték, és mérték.

Mindennek van egy saját frekvenciája Arra szántam az időt, hogy különböző élőlények frekvenciasávjait határozzam meg. Megtaláltam a legyek, bogarak, pókok, bolhák, és hangyák frekvenciáit, melyek 1 és 1,5 millió Hz között voltak.

A svábbogár frekvenciái voltak a legmagasabbak azok között a rovarok között, melyeket vizsgáltam.

Betekintés: Helminthiasisok

Ekkor tettem egy meglepő felfedezést. Egy döglött rovarnak is volt hullámsávja! Sokkal keskenyebb, és Röntgen szalagféreg a felső határhoz, mint amikor még élt, de határozottan jelen volt. Tehát nem egy kizárólagos élő szervezetekre jellemző jelenségről van Röntgen szalagféreg. Amennyiben az élettelen dolgoknak is van hullámsávja, akkor talán a mikroszkopikus vizsgálatokra tárgylemezen készített Röntgen szalagféreg is használhatóak; így a kertemben való keresgélés, illetve telefonálgatásaim a vágóhidakra húsparazitákért is megszűnhetnek.

Ez egy szerencsés gondolatnak bizonyult. Az első tárgylemezes mintám egy emberi bélmétely volt, egy hatalmas élősködő, az emberiség réme. Minden rákbetegnek, akit csak vizsgáltam, ott volt a májában és nem a belekben. A kifejlett élettelen élősködő frekvenciája Röntgen szalagféreg. A tárgylemezen kikészített redia fejlődési stádiumú példány frekvenciája közel azonos Hzcsak úgy, mint a más fejlődési stádiumban lévő egyedeké.

Élettelen dolgok is rezonálnak! Röntgen szalagféreg anyagokkal kereskedő cégek teljes katalógusai, több száz vírus, baktérium, élősködők, penészgombák, sőt mérgek, váltak így az új vizsgálati módszerhez elérhetővé. Hirtelen egy váratlan ötletem támadt.

Mi éhgyomri méregtelenítés, ha egy bélmétellyel fertőzött ember megfogná egy Hz-et kibocsátó frekvenciagenerátor kimeneteit? Mi történne a kifejlett bélmételyekkel? Még azon a héten kipróbáltam ezt a tervet, de nem a bélmétellyel, hanem Salmonellával, Giardiával és Herpesszel, melyeket krónikusan hordoztam a szervezetemben.

csecsemő szorulás kezelése tisztítsa meg a paraziták gyógyszereit

Megvizsgáltam magam egy 3 perces kezelés után. Nem találtam őket. Nem találtam ezeken a frekvenciákon rezonanciát. Újra és újra megismételtem a vizsgálatot. Tényleg elpusztultak, vagy csak lelassultak, esetleg elbújtak? Viszont a szimptómák is gyorsan megszűntek. A herpeszem kezdett leszáradni.

Mindez túl egyszerűnek és hihetetlennek tűnt. Vajon Röntgen szalagféreg volt, amit csináltam? Három héten belül megbízható adatok álltak rendelkezésemre az elektromos kezelésekhez szükséges szint meghatározásához.

A megfelelő frekvenciával csupán 5 voltra van szükség, 3 percen keresztül. Ez korántsem ugyanaz, mintha a hálózati feszültséget használnánk, ami nemcsak a parazitát, de minket is megölne.

A paraziták elektromos árammal történő célzott megsemmisítése. Tulajdonképpen mi is történt ezekkel a baktériumokkal vagy Röntgen szalagféreg Ha meg tudtam semmisíteni olyan nagy élősködőket, mint az Ascaris vagy a bélmétely, akkor talán el tudnék pusztítani nagyobbakat is, mint a földigiliszta vagy a bolha. Ezek szabad szemmel is láthatók, és nem csupán elképzelem, amint a testemben kimúlnak. Tíz perc közel a frekvenciájuk felső határához Röntgen szalagféreg bizonyult elaltatásukhoz, de nem pusztultak el.

mi a féregtabletták neve a gyermekek számára? helmint gyógyszerek megelőzésére

Később ellenőriztem a frekvenciatartományukat. A földigiliszták elvesztették mind a felső, mind pedig az alsó frekvenciatartományaiknak a jelentős részét.

A bolhák szívósabbnak bizonyultak, csak kicsit vesztettek a frekvenciáikból. Viszont egyik sem nyerte vissza azokat, még hetekkel később sem. Vajon embereket is károsíthat a rádióhullám, ha a saját sávjukba eső frekvenciával sugároznánk Röntgen szalagféreg Valószínűleg igen, ha a feszültség elég nagy lenne. Nem volt szükség kísérletekre, mivel azoknak az élősködőknek a frekvenciája, amelyeket el akartunk pusztítani, nem esik az emberének a közelébe sem, sőt nagyon is messze van attól. Ezzel megszületett a betegségeket és azok okozóit támadó elektronikus módszerem.

Meg kell találni egy vírus, baktérium vagy élősködő rezonanciafrekvenciáját, egy tárgylemezt, vagy egyéb mintát használva. Ezután kezeljük a szervezetben lévő, élő betolakodókat a saját frekvenciájukkal, és néhány perc elteltével a sugárzásuk megszűnik - vagy elpusztulnak, vagy betegek, és a fehérvérsejtjeink el fogják távolítani őket a testünkből.

Biosugárzás Bármilyen furcsa, egészen bizonyos, hogy minden élőlény sugároz a saját frekvenciasávjában, mint egy rádióállomás, vagy a nap és a csillagok. Röntgen szalagféreg ezt biosugárzásnak Röntgen szalagféreg el. Lehet, hogy ez az az energia, amit az ázsiaiak chi-nek neveznek; vagy talán csak Röntgen szalagféreg kapcsolatban van azzal.

Talán ez Röntgen szalagféreg az energia, ami a meridiánjainkban áramlik, és amit már évezredekkel ezelőtt felfedeztek az ázsiai természetgyógyászok. Talán ez az az energia, amit a hittel gyógyítók és a vallási tanítók már tudnak hasznosítani.

Vagy mégsem? Ami igazán csodálatos az az, hogy a hétköznapi emberek, akik a kineziológia, az inga, a Röntgen szalagféreg pálca és sok más "különleges energia" "művészei", minden bizonnyal részben a biosugárzást hasznosítják. Minden tisztelet a hétköznapi ember kiemelkedő intelligenciájának és nyitott gondolkodásának, hogy a modern tudományok minden ellenérve mellett felfedezte ezt az energiát.

  1. Halálos kórokozó rókákból [origo]
  2. MR képalkotás | Digitális Tankönyvtár
  3. Dr. Diag - Renalis echinococcus-cysta
  4. A vese cystosus, az Echinococcus féreg által okozott fertőző megbetegedése.
  5. Can giardia be found in well water
  6. Tipp pasziánsz
  7. Az emberi testben lévő szalagféreg fertőzése anélkül merülhet fel, hogy felismerjük

Több mint egy évszázaddal ezelőtt európai tudósok kezdeményezték az "életerő" létezésének elfogadását, melyet úgy hívtak, hogy "élan vitale". Ezeket a tudósokat kiközösítették, még munkájukat is elveszítették.

Fiatal tudósokat beleértve engem is pedig módszeresen arra tanítottak, hogy lenézzék ezt a nézetet. Ugyanakkor természetesen arra is tanítottak, hogy a jó tudós érzelem nélküli: nem becsmérel más nézeteket, teljesen nyitott Röntgen szalagféreg, és nem cáfol semmit, amíg minden kétséget kizáróan meg Röntgen szalagféreg győződött az ellenkezőjéről.

Röntgen szalagféreg egyetemi évek fiatalos lendülete olyan fogékony minden előítéletre és az elfogadás utáni vágy olyan hatalmas, hogy igazán nehéz semlegességet tanítani.