User Top Links

Parazitá teszt. Paraziták fajtái

Tünetek, hogy parazita pusztít belülről: könnyű felismerni

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak.

  • Szerző: Dr.
  • Cérnagiliszta tünetek

A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl. Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia parazitá teszt keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg.

Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket parazitá teszt komolyan kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni. A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos. A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik.

milyen tabletták férgeknek felnőttek számára milyen paraziták vannak egy emberben

Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel. Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő parazitá teszt vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T.

parazitá teszt

Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában. Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T parazitá teszt, az eredmény negatív.

Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg.

Parazita-teszt

A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e. Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani. Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót.

Bélféreg – Hogyan szabaduljunk meg tőle?

A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le. Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni.

Teszt Giardia Lamblia (bél-parazita) oldószerrel / LBGA.01 / LGLA01

Gondosan vigyázzon a minta parazitá parazitá teszt. Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni. Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése parazitá teszt kerülni kell kozmetikumok parazitá teszt, nem szabad enni, inni és dohányozni.

enterobiasis gyógyszerek gyermekek számára dr oz máj méregtelenítő kiegészítő

Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben. Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy parazitá teszt betartottuk-e az utasításokat.

parazitá teszt cerna fereg

A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül. Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt.

Rázza fel alaposan féreg gyógyszer embereknek 1 tabletta mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik.

Óvatosan törje le a műanyag kupak végét. Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon.

"Hogy kerültek ezek oda? És hogy hagyhattam őket ennyi ideig a szervezetemben?"

Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le. A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie.

parazitá teszt giardia tratament caine

A tesztet meg kell ismételni. A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható parazitá teszt felállítására. Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál. Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania.

Giardia Lamblia (bél-parazita) gyorsteszt

parazitá teszt Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat kell végezni más klinikai módszerekkel. A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés kockázatát.

A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja. A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartotta-e az utasításokat. Ellenkező esetben a tesztelés hibás eredményhez vezethet.

féregmegelőző gyógyszer női szervek enterobiosis kezelése

Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat.