A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Méregtelenítő megoldások.

méregtelenítő megoldások trichinosis teniarinosis teniosis

A rendszeres salaktalanítás hasznos lehet a szervezetnek, de csak ha nem drasztikusan, és nem hosszú ideig végezzük. Többféle kúra ismert, de szinte mindegyikre jellemző a bő folyadékfogyasztás és a csökkentett szilárdtáplálék-bevitel.

giardiasis és puffadás nyálkahártyával kezelt giardiasis

Az ünnepek letelte méregtelenítő megoldások az újév beköszönte tökéletes alkalom méregtelenítő megoldások a szervezet felfrissítésére, ugyanis ebben az időszakban több méreganyag halmozódik fel a szervezetünkben, mint általában. A méregtelenítő kúra célja minden esetben az, hogy a szervezetünkből kihajtsuk a felhalmozódott méreg- méregtelenítő megoldások salakanyagokat.

Ha tiszta a szervezet, az immunrendszer hatékonyabban működik, sejt- és  méregtelenítő megoldások folyamatok gyorsabbak.

  1. Egész nap állva alszom mostanában… Nem tudja mitől fáradékony?
  2. Mi a Méregtelenítő program?
  3. Méregtelenítés okai és elképesztő hatása

A méregtelenítés tehát elviekben hasznos, ha a megfelelő körültekintéssel kezdünk neki. A túlságosan gyors, drasztikus méregtelenítő megoldások kerülendőek, mindegyik kúrának más és más az időtartama, más szervre fejti ki hatását, más az alkalmazott módszer.

férgek melyik orvoshoz kell fordulni

Mire figyeljünk méregtelenítés alatt? A téli méregtelenítés során minden nap igyon meg legalább két csésze méregtelenítő teát, például kamillateát vagy zöld teát.

akut toxoplazmózis

Napközben fogyasszon el legalább kétóránként egy nagy pohár vizet vagy gyümölcslevet. Kerülje a cigarettát, az alkoholt, és ne igyon kávét. Ne fogyasszon lehetőleg hozzáadott cukrot, tejtermékeket, tésztaféléket, és húsból is minél kevesebbet.

Téli méregtelenítés

Ne egyen feldolgozott ételeket. Reggeli: egy korpás zsemle sonkával és paradicsommal, egy nagy pohár víz citromlével.

Tízórai: egy csésze zöldtea.