Gabonavetőgépek : Lemken pneumatikus gabonavetőgépek

Lemken vetőgép. A piacvezető LEMKEN forgalmazó Magyarországon 2007. óta!

A Lemken inkább a talajművelőgépeiről híres, azonban Magyarországon is egyre több gazdaságban bizonyítanak a német gyártó vetőgépei. A Lemkennél ezek nem új termékek, hiszen a gyártó tavaly ünnepelte a Solitair 20 éves születésnapját.

Eladó Használt Lemken Vetőgép/vetőkombináció - mazsolakonyhaja.hu

Tehát egy kiforrott, intelligens technológia van a Solitair vetőgépek mögött. Németes precizitás, ötletes megoldások jellemzik a teljes kínálatot, ami — ahogy azt már a Lemken-től megszoktuk — széles palettát ölel fel.

 • Gabonavetőgépek : Lemken pneumatikus gabonavetőgépek
 • Férgek gyógyszereket kezelő felnőtteknél
 • Keresnek parazitákat
 • A Lemken inkább a talajművelőgépeiről híres, azonban Magyarországon is egyre több gazdaságban bizonyítanak a német gyártó vetőgépei.
 • Eladó használt Lemken Vetőgépek | Tradus
 • Pontosan, nagy tempóval vetni!? Van ilyen? A válasz a Lemken Compact Solitair 9 – Agrárágazat
 • Eladó használt Lemken Vetőgépek | Tradus
 • Eladó használt és új LEMKEN vetőgépek, versenyképes áron

Több variációban 3-tól 12 méteres munkaszélességig mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb gépet. Akár direktvetőgépről legyen szó, vagy rövidtácsával kombinálva, vagy lemken vetőgép önmagában is választhatóak.

Pontosan és szépen, no meg gyorsan De nézzük a Compact Solitair 9-et.

lemken vetőgép

Optimális magágykészítés és vetés egy menetben, mindezt úgy, hogy a nagy munkasebesség esetén sem megy a pontosság rovására. Ez a Compact Solitair alapelve.

lemken vetőgép

Ez egy pneumatikus gabonavetőgép, ami elektromos vetőtengely-meghajtással rendelkezik. A vetőgép fontos eleme az elmunkáló egység, ami mm átmérőjű, homorú tárcsasorból áll. E tárcsasorok mélysége központi hidraulikus mélységállítással a traktor fülkéből könnyedén beállítható.

a parazitak gyakorisagos kezelese

A tól literes tekintélyes központi magtartálya hosszú műszakok esetén is ritka feltöltést igényel. A tartály kialakítása kompakt, így könnyen tisztítható, leüríthető. A feltöltés big bag zsákból, vagy feltöltőcsigával is könnyedén megoldható.

Lemken Rubin 9/600-Solitair 9/600 vetőgép KC-Békés Kft. 20130515036

A Compact Lemken vetőgép a HD verzió esetén a vetéssel egy menetben műtrágya kijuttatását is lehetővé lemken vetőgép. Ilyenkor a magtartály megosztva szolgál a vetőmag és a műtrágya tárolására.

Nincs kompromisszum A Solitair az aprómagvaktól kezdve a nagyobb szemű borsóig mindennel megbirkózik, mégpedig úgy, hogy a precizitásban nincs kompromisszum.

46 eredmény a Mezőgazdasági, Ültető vető, Vetőgépek, Lemken-re

Hogy miben nyilvánul ez meg? A kiadagolt mag mennyisége mindig a beállított értékek mentén kerül kijutatásra, még ha ez csak kilós mennyiség is hektáronként.

 • LEMKEN Solitair pneumatikus vetőgépek - Pap-Agro Kft.
 • W Lemken Solitair/Zirkon kombinált magágykészítő-vetőgép - Lemken vetőgép
 • Pontosan sorba vetni?
 • Féreg gyógyszer egy gyermek számára
 • Magas hőmérsékletű férgek

Másik lemken vetőgép fontos körülmény a vetéstechnológiában az egyenletes vetési mélység. Csak abban az esetben várhatunk egyenletes növényállományt és kimagasló termést, ha a növények egységesen, egyszerre, robbanásszerűen kelnek ki.

lemken vetőgép fehér férgek az emberekben

A Lemken ezt tudva olyan csoroszlya-kialakítást használ a Compact Solitair vetőgépeken, amik egyedivé teszik. A csoroszlyák egy paralelogramma felfüggesztésen keresztül csatlakoznak a vetősínhez.

Így minden csoroszlya pontosan leköveti a talaj egyenetlenségeit, ezzel garantálva az egységes vetési mélységet a teljes munkaszélességben.

lemken vetőgép pinworm taxonómia

A lemken vetőgép egymáshoz képest elcsúsztatva helyezkednek el, így még nedves, sáros időben is biztosított a tökéletes öntisztuló-képesség. A csoroszlyanyomás az Optidisc rendszernek köszönhetően hidraulikusan beállítható. Könnyű kezelhetőség A vetőgép lelke az elektromos lemken vetőgép, ami a vetőtengelyt meghajtva az azon található hat darab celláskerék segítségével jutatja ki a kívánt vetőmagmennyiséget. Opcióban a vetőgép kérhető hidraulikus szakaszolással is.

Ezek a termékek is érdekelhetnek

Ilyenkor a gépkezelő a fülkéből a monitoron keresztül kényelmesen zárhatja a rendelkezésre álló kettő vagy négy szakaszt.

A vetőgép beállítása, leforgatása könnyen elsajátítható, gyors folyamat.

Tartalom információ LEMKEN - The Agrovision Company: Kombinált vetőgépek Solitair 9 pneumatikus vetőgép Lemken vetőgép, Pneumatikus vetőgépek A keresés finomítása Nyomtatás E-mail A modern mezőgazdaságban a fejlett lemken vetőgép magasabb felhasználási aránya, különböző talajművelő és vetőgépek egyetemes kombinációja, valamint a gyorsabb és könnyebb közúti szállítás jelentősége egyre növekszik. A Solitair lemken vetőgép vetőgépek széles választéka biztosítja a hatékony munkagéphasználat feltételeit a vetés során. Lemken vetőgép Solitair 8, 9 és 12 pneumatikus vetőgépek típustól függően lehetnek vontatott, függesztett vagy félig-függesztett kivitelűek.

Így a különböző kultúrák közötti átállás sem gond a gépkezelőknek. A Compact Solitair a lemken vetőgép igényeknek megfelelően lehet Isobus-os kivitelű, ahol a GPS által történik a lemken vetőgép, amiért a Headland-Command felelős, míg a Tramline-Control segít a művelő utakat elhelyezni a táblán belül. Ha felkeltette figyelmét a Lemken Compact Solitair vetőgép, akkor kérjük, keresse kereskedőinket vagy a Lemken Hungária Kft munkatársait!

lemken vetőgép