Milyen alkalomra?

Kelkàposztafözelék

Tartalom

    • Giardia foods to eat
    • Kelkáposzta-főzelék régiesen | NOSALTY
    • Ének akkord paraziták
    • Kiegészítések méregtelenítő tüdő
    • Férgek elhízás kezelése
    • A nyár kedvence, tojásos nokedli ecetes salátával - Így lesz a legfinomabb Nem minden klasszikus ételhez gondolom, hogy hozzá kéne nyúlni, de vannak olyan fogások, amikkel muszáj kezdeni valamit, változtatni kelkàposztafözelék rajta, mert úgy, ahogyan gyerekkorunkban kelkàposztafözelék, egyszerűen nem vállalhatók.

    A kelkáposzta torzsáját kivágjuk, a külső, öregebb leveleket eltávolítjuk, majd a leveleket kelkàposztafözelék nagyságú csíkokra vágjuk. Én szeretem, ha nagyobb darabok is vannak benne, kelkàposztafözelék lehet apróbbra kelkàposztafözelék vágni. Ha a káposzta levelei nagyon vaskosak, akkor a vastagabb, középső levélereket vágjuk ki.

    kelkàposztafözelék fórum féregkezelési rend

    A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, kelkàposztafözelék krumplit meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A káposztát másfél kelkàposztafözelék forrásban lévő vízbe dobjuk, öt perccel később a krumplit is beleöntjük, és nagyjából 20 perc kelkàposztafözelék, kelkàposztafözelék lefedve, puhára főzzük őket.

    A rántást a következőképpen készítjük: Az olajat felhevítjük, majd beleszórjuk a köménymagot, és hagyjuk kipattogni.

    parazita tisztítás gyermekek számára a paraziták alternatív kezelése

    Ezután a kelkàposztafözelék aranyszínűre pirítjuk a köményes olajban, mérsékelt tűzön. Rányomjuk a fokhagymát, és hozzákeverjük az apróra vágott vöröshagymát, majd további két-három percig pirítjuk.

    Félrehúzzuk a tűzhelyről, rászórjuk a fűszerpaprikát, és egy bögre hideg vízzel összekeverjük, majd még egy-két merőkanálnyi főzőlevet is adunk hozzá. Az egész rántást a kelkáposztához keverjük, a kelkàposztafözelék virslivel egyetemben, majd további tíz-tizenöt percig sűrítjük, főzzük, közepes tűzön, kevergetés kelkàposztafözelék

    belfereg ellen otthon féreg gyógyszer 3 éves baba számára

    Közben megborsozzuk, kelkàposztafözelék sózzuk, ha szükségesnek ítéljük. Ha nagyon besűrűsödne, akkor mehet hozzá még víz, de akkor sózzuk utána!