Hozzászólás

Kaposzta fozelek, Káposzta főzelék paradicsomosan

Tartalom

A knédlihez: 60 dkg liszt, 2 teáskanál só, kaposzta fozelek dl tej, 1 kávéskanál cukor, 5 dkg élesztő, 1 tojás, 2 evőkanál sertészsír, 10 dkg búzadara, 2 dl víz.

gyógyszerek a paraziták kezelésére a tüdőben a férgek leghatékonyabb gyógyszerei

A kelkáposztát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A krumplit és a vöröshagymát felkockázzuk, és hozzáadjuk.

giardia hond vanzelf over

Ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és feltesszük főni. Amikor megpuhult, a víz nagy részét leöntjük róla, és rántást készítünk hozzá.

kaposzta fozelek

Felolvasztjuk a zsírt, belenyomjuk a megtisztított fokhagyma gerezdeket, átpirítjuk, majd lisztet szórunk rá, és addig kevergetjük, amíg zsemleszínű lesz.

Lehúzzuk a tűzről, teáskanálnyi őrölt paprikával színesítjük, és az egészet a főzelékre öntjük. A héveknédlihez a lisztet a sóval tálba tesszük.

  • Párperces, ropogós barackos táska otthon sütve — Friss gyümölcsből, leveles tésztával Nem minden klasszikus ételhez gondolom, hogy hozzá kéne nyúlni, de vannak olyan fogások, amikkel muszáj kezdeni valamit, változtatni kell rajta, mert úgy, ahogyan gyerekkorunkban készült, egyszerűen nem vállalhatók.
  • Édeskáposzta-főzelék • Főzelékek • Receptek • Reader's Digest
  • Egy edényben kevés olajon megdinsztelem a felcsíkozott vöröshagymát, majd a káposztát.
  • Káposztafőzelék recept Gasztropajti konyhájából - azigazijezus.hu
  • Gyermekként utáltuk, felnőttként imádjuk: itt a hagyományos kelkáposzta főzelék recept - HelloVidék
  • Paradicsomos káposzta főzelék - GourmetAndDelicious
  • Széles spektrumú féregkészítmények gyermekek számára
  •  Это не имеет отношения к делу.

A tejet meglangyosítjuk. Egy decinyit kiveszünk, beleszórjuk a cukrot, kaposzta fozelek benne az élesztőt, és hagyjuk egy kicsit kelni. A liszt közepébe fészket készítünk, ebbe öntjük az élesztős tejet.

Tetejét megszórjuk kevés liszttel, és tovább pihentetjük. Pár perc múlva beleütjük a tojást, és apránként adagolva kaposzta fozelek pinworm tabletták tejet adunk hozzá, hogy kalács-tészta állagú anyagot kapjunk.

A nyár kedvence, tojásos nokedli ecetes salátával - Így lesz a legfinomabb Nem minden klasszikus ételhez gondolom, hogy hozzá kéne nyúlni, de vannak olyan fogások, amikkel muszáj kezdeni valamit, változtatni kell rajta, mert úgy, ahogyan gyerekkorunkban készült, egyszerűen nem vállalhatók. Ilyen a kelkáposzta főzelék is, aminek a szaga már abban a pillanatban, mikor az osztálytermekig felszállt, elfogott minket a csüggedés és a mélabú.

Amikor már sima, egy diónyi zsírt is teszünk bele, alaposan még egyszer átdagasztjuk, majd letakarjuk, és langyos helyen kaposzta fozelek hagyjuk. Amikor már duplájára megszaporodott a knédli, lisztezett gyúrótáblára borítjuk, összedolgozzuk, kaposzta fozelek vékonyra kisodorjuk. Evőkanálnyi zsírt felolvasztunk, és átkenjük vele az egészet.

kaposzta fozelek

Megszórjuk búzadarával, és szorosan feltekerjük. Csiga alakot formázunk belőle, és lábosba helyezzük. A megmaradt zsírba teáskanálnyi sót szórunk, 2 dl langyos vízzel felengedjük, és a tészta alá öntjük.

Hozzávalók

Lefedjük, és előmelegített sütőben perc alatt megsütjük. Harminc perc után levesszük a fedőt, és kaposzta fozelek piros színt adunk neki. Fogyasztás előtt kicsit hűlni hagyjuk, tortaszerűen szeleteljük, és a főzelékhez kaposzta fozelek.