Számítógépvírusok: Jönnek a férgek

Internetes férgek

Tartalom

  internetes férgek

  Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz!

  internetes férgek belső és külső paraziták emberben

  Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye. Míg azonban a vírusok más végrehajtható programokhoz vagy dokumentumokhoz kapcsolódnak hozzá illetve válnak részeivé, addig a férgeknek nincs szükségük gazdaprogramra, önállóan fejtik ki működésüket. Internetes férgek férgek gyakran a számítógép-hálózatokat használják fel terjedésükhöz.

  férgek a fülében egy ember tüneti kezelést csípő giardiasis

  Terjedéséhez a BSD Unix -ban található programhibákat használta fel. Morrist az amerikai bíróság a internetes férgek év felfüggesztett börtönbüntetésre, közmunkára és 10  dolláros pénzbírságra ítélte.

  hatékony antihelmintikus szerek sokféle férgek ellen

  Az önsokszorosításon kívül a féreg sokféle dologra beprogramozható, például a fájlok törlésére a gazdarendszeren, vagy önmaga elküldésére e-mailben.

  Az újabban megfigyelt férgek több végrehajtható állományt is visznek magukkal. Internetes férgek valódi ártó szándékú kód nélkül is súlyos fennakadásokat okozhatnak, csupán azzal, hogy sokszorozódásuk kiugróan magas hálózati forgalmat generálhat.

  strongyloidosis mik ezek a tünetek

  Például a Mydoom féreg terjedése csúcsán világszerte észrevehetően lelassította az internetet.