Számítógépes féreg – Wikipédia

Internetes fergek. Navigációs menü

Tartalom

  hogyan lehet eltávolítani a fehér férgeket gyermekektől mikor adhat gyógyszert gyermekek számára férgekhez

  Facebook Tizenhat éve jelent meg az első internetes féreg Tizenhat évvel ezelőtt, november 2-án jelent meg az első internetes féreg. A bostoni Massachusetts Institue of Technology diákja, Internetes fergek Morris egy csupán 99 soros vírust írt, azonban egy véletlen hiba miatt az azonnal terjedni kezdett az egyetemi számítógépeken.

  Smecta férgek kezelésében paraziták a személy torkában tünetek és kezelés

  Az adminisztrátoroknak végül nem volt más választása, a fertőzött gépeket kikötötték a hálózatból, hogy ne terjesszék a kártevőt. A "Morris" féreg egy kutatási projekt részeként jött létre és nem szándékosan okozott internetes fergek, egy programozói hiba azonban lehetővé tette, hogy egy számítógépet többször is megfertőzzön, végül gépek ezreit kényszerítette térdre.

  internetes fergek

  Robert Morris felfüggesztett börtönbüntettéssel, közmunkával és 10 ezer dollár ~2 millió forint pénzbüntetéssel megúszta az esetet. Akkoriban az internet még csak az egyetemek és katonai intézmények által használt hálózat volt, ma már világszerte sok milliónyian csatlakoznak hozzá. internetes fergek

  férgek hogyan törölhetik az oldalt

  Internetes fergek együtt a kártevők fenyegetése internetes internetes fergek megnőtt: 16 évvel ezelőtt a férgek legfeljebb törölhettek néhány kutatási anyagot, ma viszont egész vállalatokat béníthat meg egy Sasserhez vagy egy Nimdához hasonló vírus.

  Egyes becslések szerint a vírusok, férgek és más kártevők világszerte évi 22 milliárd dollár ~4,4 billió forint kárt okoznak.