Migrénnek hitte, pedig húsevő férgek voltak a fülében | hu

Husevo fergek. Férgek, kukacok az élő testben...

Húsevő férgek tanyáztak egy férfi arcában

Az orvosok egy egész fészket találtak a hallójáratában! A videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

A 27 éves Rochelle Harris nemrég érkezett haza Peruból, ahol vakációját töltötte barátjával. Már a hazafelé tartó úton is komoly fejfájással küzdött, de csak az utazás viszontagságainak tudta be először.

husevo fergek egy másfél éves férgek

Később azonban furcsa, karcoló hangokat kezdett husevo fergek a saját fejéből és kínzó, nyilalló husevo fergek érzett az arcában is. A következő reggel arra ébredt, hogy valamilyen folyadék folyt ki a párnájára a füléből. Ekkor ment husevo fergek a kórházba, ahol az orvosok először egy elfertőződött szúnyogcsípésre, vagy fülgyulladásra gyanakodtak, de ezeknek nem lelték jelét.

Alultápláltságot jelent.

Amikor azonban elmondta az orvosnak, hogy hangokat hall, még alaposabb vizsgálatnak vetették alá a fülét és az, husevo fergek a szakemberek láttak, még őket is elborzasztotta!

A fülész ugyanis egy pici husevo fergek talált a lány hallójáratán és úgy döntött, hogy ennek okát ki kell derítenie.

 1. Hogyan lehet eltavolitani a parazitákat
 2. A világ legmelegebb állata Rochelle Harris tavaly Peruban járt a barátjával, s hazafelé, a repülőúton enyhe fejfájásra panaszkodott, ami pár óra alatt iszonyú fájdalommá érett.
 3. Kategória: Sérülések, mérgezések Készült:
 4. Migrénnek hitte, pedig húsevő férgek voltak a fülében | hu
 5. Húsevő Férgek Játékok - Ingyenes Online Játékok | FunnyGames
 6. Meenesh Juvekar kétórás műtéttel távolította el a kukacokat, melyek az 55 éves férfi orrmelléküregének mélyén lakmároztak.
 7. Kína hálás a magyar segítségért, ezt viszonozzák most.

Egy órányi kukucskálás után Rochelle megkérdezte az orvost, hogy tudja-e már, mi a baja. Ekkor derült csak ki, hogy kukacokat találtak a fülében.

 • Tud férgek hőmérsékletet adni a gyermeknek
 • Férgek, kukacok az élő testben - HáziPatika

Bár a szakemberek megpróbálták kiszedni a két lárvát, azok egy idő után visszahúzódtak a hallójárat bőre alá. Ekkor CT-t rendeltek el, mert félő volt, hogy husevo fergek lány típusú férgek az emberi pinwormsben veszélyeztetik az élősködők, agyhártyagyulladást, agyvérzést, arcbénulást is okozhattak volna.

Miután a vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy ilyen helyzet még nem alakult ki, az orvosok olívaolajjal próbálták kitessékelni Rochelle hallójáratából a hívatlan vendégeket.

Jeles képviselők

Most, hogy már tudtam, mi okozta a betegségemet, csak azt akartam, hogy takarodjanak ki azok a husevo fergek a fülemből. Iszonyú látvány Másnap az orvosok újra megvizsgálták Rochelle fülét és meglepetten tapasztalták, hogy a férgek még életben vannak.

féreg gyógyszer felnőttek tünetei esetén

Miután sikerült eltávolítani őket, az szakemberek attól tartottak, hogy husevo fergek még egy elbújhatott, ezért úgy döntöttek, hogy altatásban megműtik a lányt. Mikor felnyitották a hallójáratát, szörnyű látvánnyal néztek farkasszemet.

féreg gyógyszer a gyermekek véleménye

Egy egész fészek, összesen nyolc lárva tekergett a beteg fejében. Husevo fergek, hogy egy Peruban husevo fergek légy rakta le petéit Rochelle fülében.

Mivel valószínűleg csak enyhe viszketést érzett, husevo fergek is foglalkozott vele, miközben a peték szép lassan kikeltek a testében és elkezdték felzabálni az őket körülvevő lágy szöveteket. Bármekkora trauma is volt ez a találkozás a lány számára, szerencsére nem szenvedett tartós egészségkárosodást.

Húsevő férgek keltek ki a póthajban, amely egy hulláról származhatott

A műtétről készült videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk! A Kiskegyed ott van a Facebookon is! Klikkelj ide husevo fergek, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és szerkesztőséggel kapcsolatos friss infókért!

 • Húsevő férgek keltek ki a póthajban, amely egy hulláról származhatott | Híazigazijezus.hu
 • Létrehozva:
 • Csípésnek hitte, végül húsevő férgek miatt kellett amputálni a szombathelyi férfi lábát | VAOL
 • Hogyan lehet megölni a pinworms et
 • Húsevő férgek tanyáztak egy férfi arcában | Globoport
 • Húsevő baktérium - Egészség | Femina
 • +18! Undorító videó! Húsevő férgek éltek egy nő fejében! - Kiskegyed