Undorító: ennyi fajta féreg élhet a testedben

Hatalmas féreg

Kutyanyál okozta a férfi halálát A 44 éves thai férfit, Kritsada Ratprachoomot szólította a szükség, ő pedig ahogy annak lennie kell, rá is ült a wc-re, hogy könnyítsen magán.

Először minden rendben ment, ám idővel furcsa érzés kerítette hatalmába: odabentről már minden kijött, ám határozottan az az érzése volt, az ánusza még nem szabadult fel.

hatalmas féreg

Előző héten vakbélműtéten esett át, így azt feltételezte, esetleg annak valami mellékhatása hatalmas féreg a dolog, hatalmas féreg egy varrat távozott ily módon. Megnézte hát, mi a baj, és valami tényleg lógott belőle kifelé, ő hatalmas féreg húzni kezdte.

hatalmas féreg férgek megelőzése kétéves gyermekeknél

És csak húzta, és csak húzta, végül egy 9,7 méter hosszú galandférget távolított el a testéből. Az IFLScience tudósítása szerint ovosi asszisztensként dolgozó barátnője világosította fel róla, hogy mit is látnak, a szabadúszó fotósként dolgozó férfi meg is örökítette: A galandférgek petéi leginkább nem megfelelően hőkezelt húsok elfogyasztásával jutnak az emberi szervezetbe, a fertőzés még ma is nagyon gyakori. Hatalmas féreg esetben, egészséges, felnőtt embereknél nem okoznak komoly egészségügyi problémát, hacsak a peték a keringéssel nem jutnak el az agyba, izmokba, belső szervekbe, és ott betokozódnak.

hatalmas féreg

Jelenlétük egyébként a belekben jobbára észrevétlen marad, hasmenés, hányás, súlycsökkenés jelezheti a súlyosabb fertőzést. Kiemelt képünk illusztráció.

Mint a kínai piac - tisztátalan állatok, járvány „…akik disznóhúst esznek és férget és egeret...”