Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.

Gyógyszer anthelmintikum

Tartalom

  Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

  típusú férgek kezelésére szolgáló gyógyszerek ha a féregtabletta nem segít

  Legfeljebb 25ºC-on, száraz, fénytől védett helyen tartandó. Felbontás után a készítményt fel kell használni.

  Nagytestű kutya: 4 A tabletta közvetlenül a szájba, vagy összetörve a takarmányba keverve adható. Nem szükséges az állatot koplaltatni a kezelés időtartama alatt. Tárolási gyógyszer anthelmintikum 25°C alatt, száraz, fénytől védett helyen tárolandó. Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zámi! A kereskedelmi csomagolású állatgyógyászati készítmény felhasználható: 3 év.

  Különleges figyelmeztetések minden célállat fajra gyógyszer anthelmintikum A készítményt a fonálférgek érzékenységére vonatkozó helyi regionális, az adott gazdaságra vonatkozó férgek készítményei férgekhez információk alapján és az anthelmintikum rezisztencia további szelekciója kialakulásának korlátozására vonatkozó ajánlások alapján kell alkalmazni.

  Ha felmerül az anthelmintikum-rezisztencia gyanúja, az esetet megfelelő tesztekkel pl. Ha a teszt ek eredménye i alapján nagymértékben feltételezhető az adott anthelmintikum elleni rezisztencia, akkor egy másik csoportba gyógyszer anthelmintikum, eltérő hatásmechanizmusú anthelmintikumot kell alkalmazni.

  Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zámi! A kereskedelmi csomagolású állatgyógyászati készítmény felhasználható: 3 év.

  Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések: Fenbendazol iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell a készítménnyel való érintkezést. A készítmény alkalmazása során kerülni kell annak bőrre vagy szembe kerülését.

  Az állatgyógyászati készítmény alkalmazása során az alábbi egyéni védőfelszerelés viselése kötelező: védőruházat, gumikesztyű, porálarc és védőszemüveg. Véletlen bőrre kerülés esetén az érintett területet azonnal le kell mosni szappannal és bő vízzel.

  petesejtek és paraziták

  Véletlen szembe kerülés esetén a szemet bő vízzel azonnal ki kell mosni. Tartós irritáció esetén orvoshoz kell fordulni.

  Ellenjavallatok: Vemhesség negyvenedik napjáig kutyának nem adható. Vemhes macskák részére nem gyógyszer anthelmintikum. A hatóanyaggal szembeni túlérzékenység esetén nem ajánlott a használata. Mellékhatások: Az ajánlott adagban nem okoz mellékhatásokat.

  Véletlen belélegzés vagy lenyelés esetén az orrot, a szájat és a torkot vízzel ki kell öblíteni. Ha a tünetek nem múlnak, orvoshoz kell fordulni. Használat után kezet kell mosni.

  gyógyszer anthelmintikum nagy tabletták a paraziták számára

  A készítmény alkalmazása után a ruházatot naponta ki gyógyszer anthelmintikum mosni. A készítménnyel való munkavégzés közben dohányozni, enni és inni tilos.

  Ha a készítménnyel való gyógyszer anthelmintikum követően tünetek - például bőrkiütés - jelentkeznek, orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét.

  gyógyszer anthelmintikum paraziták emberben antibiotikumokkal kezelve

  Az arc, az ajkak vagy a szemek duzzanata vagy a légzési gyógyszer anthelmintikum súlyos tünetek, amelyek azonnali orvosi ellátást igényelnek. Vemhesség, vagy laktáció idején történő alkalmazás: Vemhesség és laktáció ideje alatt gyógyszer anthelmintikum. Piperazin tartalmú készítménnyel együtt nem adható.

  • Gyermekek elől gondosan el kell zárni!
  • Férgekből származó termékek, ha
  • Nagy László, infektológus A helminthiasis - azaz a férgesség mint betegség - olyan kórkép, amelyet a szervezetben parazita életmódot folytató férgek vagy azok lárvái idéznek elő.
  • Tabletták férgekhez és férgekhez
  • Bélfergesseg jelei gyerekeknel
  •  - Вызов агентов безопасности разрушит все ваши планы.
  •  Давайте скорее.

  A fenbendazol súlyosbíthatja a paracetamol májkárosító hatását. Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : A fenbendazol széles terápiás sávval rendelkező vegyület, a sertések a többszörös túladagolást is jól tolerálják.

  gyógyszer anthelmintikum

  Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati gyógyszer anthelmintikum. A fel nem használt állatgyógyászati készítmény vagy a termék felhasználásából származó hulladékok megsemmisítésére vonatkozó különleges utasítások: A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a gyógyszer anthelmintikum hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

  a malapterurus electricus parazitái