A legijesztőbb tengeri féreg

Féreg video

Tartalom

  helminths rák

  Facebook Tizenhat éve jelent meg az első internetes féreg Tizenhat évvel ezelőtt, november 2-án jelent meg az első internetes féreg.

  A bostoni Massachusetts Institue of Technology diákja, Robert Morris egy csupán 99 soros vírust írt, azonban egy véletlen hiba miatt az azonnal terjedni kezdett az egyetemi számítógépeken. Az adminisztrátoroknak végül nem volt más választása, a fertőzött gépeket kikötötték a hálózatból, hogy ne terjesszék a kártevőt.

  férgek szoptató anyák allergiája esetén

  Tizenhat évvel ezelőtt, november 2-án jelent meg az első internetes féreg. A "Morris" féreg egy kutatási projekt részeként jött létre és nem szándékosan okozott kárt, egy programozói hiba féreg video lehetővé tette, hogy egy féreg video többször is megfertőzzön, végül gépek ezreit kényszerítette térdre.

  féreg video talajban terjedő helminthiasis doh

  Robert Morris felfüggesztett börtönbüntettéssel, közmunkával és 10 féreg video dollár ~2 millió forint pénzbüntetéssel megúszta az esetet. Akkoriban az internet még csak az egyetemek és katonai intézmények féreg video használt féreg video volt, ma már világszerte sok milliónyian csatlakoznak hozzá.

  Ezzel együtt a kártevők fenyegetése is megnőtt: 16 évvel ezelőtt a férgek legfeljebb törölhettek néhány kutatási anyagot, ma viszont egész vállalatokat béníthat meg egy Sasserhez vagy féreg video Nimdához hasonló vírus.

  gyógyszer a férgek csökkentésére

  Egyes becslések szerint a vírusok, férgek és más kártevők világszerte évi 22 milliárd dollár ~4,4 billió forint kárt okoznak.