Drontal Puppy féreghajtó oldat kölyköknek

Féreg szuszpenzió. Legjobbnak értékeltek

féreg szuszpenzió giardia endoscopy

Kosárba Drontal Puppy féreg szuszpenzió szuszpenzió kutya 50 ml Összetétel 1 ml szuszpenzió tartalmaz: Féreg szuszpenzió pamoát: 14,4 mg Febantel: 15,0 mg Javallat: A szuszpenzió a kutya összes fonálférge ellen hatásos.

Hatóanyagai egymással szinergizálva hatnak. Hatásspektruma kiterjed az kili paraziták gif Toxocara canis, Toxascaris leoninakampósfejű férgekre Uncinaria féreg szuszpenzió, Ancylostoma caninumés az ostorférgekre Trichuris vulpis.

  • azigazijezus.hu - Féregtelenítés
  • Paraziták kezelése a tyumenban
  • Húsvizsgálat trichinózisra
  • Gyógyszer kerekférgekhez és helmintákhoz
  • Bejegyezve
  • Oldaltérkép Féregtelenítés Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a kutya a féreg szuszpenzió, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható széles-spektrumú féregtelenítővel kezelni kutyáját.
  • Giardia verme fotos

A készítmény a Drontal Plus tablettával ellentétben a galandférgekre nem hat. Galandférgesség esetében a kutyák kezelését Drontal Plus tablettával folytassuk.

féreg szuszpenzió

A féreg szuszpenzió kiszerelés miatt kölykök kezelésére alkalmas. A szuszpenzió eleséghez keverve, vagy a mellékelt pumpás applikátorral közvetlenül is beadható a szájba.

„Azt olvastam az interneten, hogy…”

Előzetes koplaltatás nem szükséges. Használat előtt felrázandó! Amennyiben az orsóférgesség már korán intrauterin vagy galaktogén fertőződés jelentkezik, a kezelés már 2 hetes korban elkezdődhet. A kezeléseket 2 hetenként ajánlatos féreg szuszpenzió. A kezelést követően a fonálférgek napon belül elpusztulnak.

féreg szuszpenzió Trichinella mi okozza

Mellékhatás: Nem ismert. Ellenjavallat: Gyógyszer interakció Nem ismert. Figyelmeztetés: Ne kezeljünk a készítménnyel vemhes vagy laktáló állatokat. Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: Élelmiszer-termelő állatoknak nem adható.

Eltarthatóság és tárolás: Az eredeti csomagolásban, szobahőmérsékleten a gyártástól számított 3 évig eltartható. Gyermekek elől elzárva kell tartani.

Gyakran ismételt kérdések

Csomagolás: 50 ml, ml szuszpenzió féreg szuszpenzió palackban, polipropilén csavaros zárral és 5 ml-es adagoló pumpával. Munkavédelmi és környezetvédelmi rendszabályok: Az állatok a kezelést követő napokban a férgeket ürítik, ezért az ürített bélsarat, férgeket, petéket égessük el.

Orsóféreg, ostorféreg, galandféreg, szívféreg, bőrféreg, tűdőféreg...

Az állat környezetét gyakran takarítsuk és fertőtlenítsük, majd alaposan mossunk féreg szuszpenzió. A kezelést követő napokban a gyermekeket tartsuk távol a kutyáktól.

féreg szuszpenzió hal galandféreg fertozes

A gyógyszert és maradékait ne dobjuk a kommunális szemétbe hanem a veszélyes hulladékokra vonatkozó előírások szerint semmisítsük meg. Egyéb előírások: Kizárólag állatgyógyászati célra. Hasonló termékek.

féreg szuszpenzió