Ferdocat belsőleges gél A.U.V. | Kutya | Élősködők ellen | féreghajtók | Petissimo Webáruház

Fereghajto paszta

Tartalom

Vemhes szukákban a vemhesség ik napjától: Toxocara canis és Ancylastoma caninum Macska: Orsóférgek: Toxocaramystax catiToxocaris leonina Kampósférgek: Ancylostoma tubaeforme, Fereghajto paszta stenocephala Ostorférgek: Trichuris vulpis Galandféreg: Taenia spp Továbbá az alábbi állatfajok esetében is alkalmazható: Vadászgörény, nyest, menyét, borz, kígyók, gyíkok, szárazföldi és vízi teknősök, fereghajto paszta, beo, csincsilla, sündisznó, postagalambok, énekesmadarak, nyúl, tengerimalac, egér, aranyhörcsög, kétéltűek, mosómedve.

fereghajto paszta

A részletes tájékoztató a termék mellé csomagolt használati utasításban fereghajto paszta. Átmenetileg hasi fájdalmak és hasmenés jelentkezhet, ha erős a féregfertőzöttség és egyszerre sok féreg ürül.

felfázás gyors kezelése

Túlérzékenységi reakciók, mint bőrkiütések, csalánkiütés és ödéma nagyon ritkán fordulnak elő. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Tüdőféreg fertőzöttség fereghajto paszta a kezelést 21 napig folytassuk.

fereghajto paszta

Az állatok kezelését fereghajto paszta természetes újrafertőzödés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan 3 havonta 7, Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 15 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

Polírozás

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra. Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni.

fereghajto paszta giardia epe