Cestal Cat féreghajtó rágótabletta 1db - Vet-Plus Állatgyógy

Fereghajto cestal, Cestal Plus rágótabletta kutyáknak

Cestal fereghajto cestal Tartalom Terápiás javallatok célállat fajonként Kutyák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Cestal fereghajto spp, Dipylidium caninum fiatal alakok ellen is - Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria cestal fereghajto - Ostorférgesség: Trichuris vulpis A pirantel tartalmú fereghajto cestal csak elővigyázatosan adhatók kachexiás állatoknak.

giardia spp u psa kerekféreg tojások

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

helmint kenőcs

Legfeljebb 25°C-on, száraz, fénytő védett helyen tartandó. Az alkalmazással kapcsolatos különleges óvintézkedések - A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések: nem ismert. Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a fereghajto cestal használati utasítását vagy címkéjét.

Cestal plus fereghajto tabletta adagolasa. Mikor hat a féregtelenítő? (Cestal plus)

Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendazol iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést. Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig fereghajto cestal zárt fereghajto cestal tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni.

A legbiztosabb módszer ha a tablettát az állat nyelvére, annak is leghátsó részére próbálja tenni és utána gyorsan kihúzza az ujjainkat a szájából, összecsukja az állat száját cestal fereghajto az állától lefelé haladva fereghajto cestal, ezzel ösztönözve nyelésre.

Don't go to SC go to CESTAT again for rectification of wrong facts

Meg lehet próbálni finomabb falatba becsomagolni, ha azonban kiválogatja vagy ráharapva kiköpi az első megoldáshoz kell folyamodni. Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd alaposan kezet mosni.

Hozzászólások

A kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a kutyáktól. A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns változást még cestal fereghajto túladagolás esetén sem.

fereghajto cestal giardia la adulti tratament naturist

Mellékhatások a klinikai vizsgálatok során sem mutatkoztak. Vemhesség, fereghajto cestal vagy tojásrakás idején történő alkalmazás A vemhesség ideje alatt alkalmazható.

Cestal Cat féreghajtó rágótabletta 1db

Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók A pirantel bázis és a piperazin vegyületek közötti antagonista fereghajto cestal miatt a készítmény nem alkalmazható piperazinnal egyidejűleg. Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel fereghajto cestal dietilkarbamazinnal. A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus fereghajto cestal toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel cestal fereghajto levamizollal való együttes használatát.

Adagolás és alkalmazási mód 10 cestal fereghajto kilogrammonként 1 tabletta.

Mikor hat a féregtelenítő? Cestal plus Cestal plus fereghajto tabletta adagolasa Terápiás javallatok célállat fajonként Kutyák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Taenia spp, Dipylidium caninum fiatal alakok ellen is felnőttkori helminthiasis diagnózis Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala - Ostorférgesség: Trichuris vulpis A pirantel tartalmú fereghajto cestal csak elővigyázatosan adhatók kachexiás állatoknak.

Fontos információk.