További ajánlatok

Faszén méregtelenítés, Bizarr, de hatásos! Ez a legjobb természetes béltisztító - Blikk Rúzs

További érdekes cikkek

Hozzászólások 0 Ha eddig a faszénről csak a grill jutott eszedbe meg a parázson sült szűzérme, akkor itt az ideje, hogy kicsit átértékeld a dolgokat. A magyar népi gyógyászat ismeri és hosszú ideje használja a faszenet.

Ez a méreg 10 perc alatt végez az emberrel a teljes tébolyig feszített röhögéssel és lélegzetvesztéssel. A látványtól is örök sokkot lehet kapni. Faszén méregtelenítés akadémikus urak teljes döbbenetére Touéry teljesen nyugodt maradt és mosolygott a tudományos urakra.

Egy ideje a gyógyszertárakban is lehet kapni fából készült szenet  gyógyászati célra, nemcsak az eddig ismert orvosi aktív szenet. De miért is jó a faszén a hasadnak?

Hát azért, mert a faszén az egyik legjobb méregtelenítő — szó szerint. A szén a bélrendszerbe jutva megköti a méreganyagokat. Ez a lehető legfontosabb dolog, amit tudnod faszén méregtelenítés a szénről — gyakorlatilag az egyetlen.

A tisztító faszén – kúra és készítése

És persze azt sem árt tudni, hogy hogyan használjad. A faszenet méregtelenítő kúrák megalapozásaként érdemes használni.

faszén méregtelenítés

Hogy pontosan mekkora adagot kell szedni, azt mindig az faszén méregtelenítés testsúlya, egészségi állapota dönti el. Ha túl faszén méregtelenítés adagot veszel be, akkor krónikus székrekedésed lehet, azt meg ugye te magad faszén méregtelenítés akarod.

faszén méregtelenítés

Bárhogy is döntesz, ne feledkezz meg faszén fogyasztása mellett a fokozott folyadékbevitelről! A faszén ugyanis nemcsak a méreganyagokat köti meg, hanem a vizet is.

egy új gyógyszer az emberi test parazitáira

A faszén a gyógyszereket sem ismeri meg, azokat is ugyanúgy megköti, mint a mérgeket. Miért fontos ez?

Írta: Wellness Magazin A színes smoothie-k és zöld dzsúszok mellett a tengerentúlon egy új árnyalat is bekerült a tisztító italok faszén méregtelenítés, méghozzá az ébenfekete. A faszenet tartalmazó levek méregtelenítő hatása jól hangzik ugyan, de a szakértők erősen kételkednek. Nem véletlenül.

Mert ha együtt veszed be egy gyógyszerrel, azt is felszívja és semmi hatása nem lesz a gyógyszernek — például közömbösíti a fogamzásgátlót is. Erre az a megoldás, hogy a faszén bevétele és a gyógyszer bevétele között legalább egy órának el kell telnie.

Faszén-detox, az új őrület

És bizony az étkezéshez is várni kell egy órát, mert a faszén faszén méregtelenítés hasznos tápanyagokat is felszívja. Van olyan eset, amikor tilos faszenet szedni? Bizony van!

Vegán, cukormentes, diétás, almapudingos süti Tökéletes méregtelenítő? A fenti tulajdonságai miatt kaptak rá a méregtelenítőkúrák fanatikusai is — mondván, hogy a bélrendszerben nagy adszorbeáló képességével megköti a szervezetünkre káros méreganyagokat, csökkenti a puffadást és így sokkal egészségesebbek leszünk. Emellett pozitív hatásai között sorolják fel még a koleszterinszint csökkenését, a szív és az agy működésének javítását, javasolják gyomorbántalmak, emésztési faszén méregtelenítés kezelésére, fogfehérítésre, légzési nehézségekre, asztmára, gyulladáscsökkentésre, másnaposság sőt, az alkoholizmus kezelésére.

És egy kis érdekesség: vannak területek, ahol a mai napig a hagyományos módon állítják elő a faszenet, például így: Szénégető Erdélyben, Fotó: Erdős László Oldal ajánlása emailben.