Csupa hasznos

Csecsemők tisztítása

A babák és gyermekek bőrének tisztítása, ápolása Megosztás: Whatsapp Bizonyára minden anya tudja, hogy milyen fontos az első években a gyermekek bőrének gondos ápolása. De mi az oka, hogy a csecsemők és a gyermekek bőre olyan érzékeny?

gazdaszervezetek és a parazita életciklusai

Bár a bőr egy nagy arányban tartalmaz vizet, mégis a kicsik bőrének hidratálófaktora nagyon csekély és a felszíni lipidek koncentrációja alacsonyabb, mint a felnőttek. Ennek megfelelően, a csecsemők tisztítása védőrétege sokkal érzékenyebb a kémiai és mikrobiális ingerekre.

gyogyszer belféreg ellen gyermekek helminthiasisai és azok megelőző kezelése

Ezért különös figyelmet kell fordítani ápolásukra, hogy a külső hatások ne destabilizálják az érzékeny bőrt egyensúlyát. A Cose della Natura Természetes tengeri szivacsok a szintetikus termékekkel szemben hipoallergének, antiszeptikusak  vagyis immunisak a baktériumokkal szembenpuhák, könnyen tisztíthatóak és irritáló vegyi anyagokkal nem kezeltek.

Az orrod be van dugulva, a szád száraz, majd egy könnyed mozdulattal kifújod az orrod, s jön a várva várt megkönnyebbülés.

Ezek a szivacsok ideális azok számára, csecsemők tisztítása fontos gyermekük bőrének pH-értéke és egészsége. Ezen túlmenően, a csecsemők tisztítása egyszerűen kiöblíthetőek, a következő használatkor ismét szinte újszerűek.

paraziták diagnosztizálása és kezelése tipp pasziánsz

Csecsemők tisztítása szivacsnak köszönöhetően egyszerűen képezhető hab, így a fürdés közben kevesebb tisztító termék használata szükséges, amely szintén előnyt jelent a bőr számára. Fordítson különös figyelmet gyermeke bőrének ápolására már a születéstől fogva, ezáltal biztos lehet abban, hogy a bőr a celluláris fejlődés szakaszában megfelelően kialakul és később is erős lesz.

Büfiztetés helyesen