A szív- és bőrférgességről | Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet

Bravecto szivfereg

Tartalom

  Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen Egyszerű megoldás a kullancsok és bolhák elleni védekezésben!

  bravecto szivfereg

  A Bravecto egy új, szájon át adható ízesített rágótabletta, mely 12 héten kb. A Bravecto szivfereg tabletta alkalmazása egyszerű és biztonságos kutya és gazdája számára egyaránt!

  A Bravecto hatóanyaga egy új, fluralaner nevű molekula, mely egyedülálló hatásmechanizmusával az ízeltlábúak idegrendszerére hat.

  bravecto szivfereg

  A fluralaner kimagasló hatékonyságot mutatott kullancsok, bolhák, és az újabb kutatások eredményeként szőrtüszőatkák ellen is. Gyors felszívódásának köszönhetően hatása gyorsan kialakul, teljes hatását bolhák ellen a beadástól eltelt 8 óra, kullancsok ellen a beadástól eltelt 12 óra múlva fejti ki.

  A gyógyszer 12 hétig biztosít bravecto szivfereg kullancsok és bolhák ellen, a Rhipicephalus sanguineus kullancsfaj bravecto szivfereg 8 hétig véd.

  bravecto szivfereg férgek tojás címet

  Testsúly alapján öt féle kiszerelés létezik, így könnyen alkalmazható. Szájon át beadható akár önmagában és táplálékban is, jó íze miatt szívesen megeszik a kiskedvencek.

  Súlykategóriák: ,5 kg nagyon kistestű kutyák részére ,5 mg bravecto szivfereg 4, kg kistestű kutyák részére   mg fluralaner kg közepestestű kutyák részére mg fluralaner kg nagytestű kutyák részére mg fluralaner kg óriástestű kutyák részére mg fluralaner Előnye, hogy rezisztenciát jelenleg bravecto szivfereg nem tapasztaltak használatakor.

  népszerű gyógyszerek a férgek számára

  Biztonságosan alkalmazható fiatal 8 hetes kortól, illetve 2 kg súly feletti egyedeken, vemhes és szoptató állatokon, máj- és vesebeteg állatokon is. Más gyógyszerekkel is kockázat nélkül együtt adható.

  Használata során nem kerül vegyszer a kutya bőrfelületére, így biztonságosan alkalmazható kisgyermek közelében levő kutyán is. Érzékeny bőrű, bravecto szivfereg küzdő pácienseinknek is ajánljuk.

  Még a vizes kalandokat szerető vagy gyakran kozmetikázott kutyák gazdáinak is biztonságos megoldást nyújt, mivel hatásidejét bravecto szivfereg a víz, sem a samponos fürdetés nem befolyásolja. Hátránya, hogy nem rendelkezik bravecto szivfereg hatással, így a szív- és bőrférgességet terjesztő szúnyogok ellen nem hat.

  diphyllobothriasis lokalizáció a testben gyógyitottak meg a férgeket orokre

  Szúnyogszezonban javasoljuk a Bravecto mellett repellens hatású csepegtető szerek használatát. A parazitáknak el kell kezdeniük bravecto szivfereg táplálkozást ahhoz, hogy érintkezésbe kerüljenek a hatóanyaggal, ennek következtében a paraziták bravecto szivfereg terjesztett betegségek átvitelének lehetősége nem zárható ki.

  • PrimaVet Kisállat-rendelőintézet
  • Férgek megjelenése gyermekekben
  • Nagy féregtabletta narancs ízzel
  • Phylum platyhelminthes tegument
  • Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen | Állatorvosi Rendelő, állatorvos Felsőzsolca, Miskolc